ANTWERP JUDICIAL OFFICERS

Het kantoor te Antwerpen, centraal gelegen op de Amerikalei 73, werd opgericht door Henri Verhulst. Hij werd benoemd tot gerechtsdeurwaarder in 1932, reeds meer dan 90 jaar geleden.

Sinds 1959 zijn er nog verschillende gerechtsdeurwaarders toegetreden en is AJO gestaag uitgegroeid tot een goed draaiende en goed presterende KMO. Met de jarenlange ruime ervaring, uitgebreide dienstverlening, talrijke referenties en persoonsgericht maatwerk onderscheiden zij zich van andere bureaus.

In 2015 werd er een tweede kantoor geopend op de Antwerpsestraat 67 te Boom, samen met de benoeming van Eric Hooft. In 2020 kwam er dan het kantoor bij te Lier met de benoeming van Mireille Persijn. In 2022 tenslotte werd Tim Dupuis benoemd tot gerechtsdeurwaarder en besliste hij actief te blijven in ons kantoor. 

Geografie

AJO is nauw verbonden met de Provincie Antwerpen maar evenzeer werkzaam zowel in binnen- als buitenland. Door onze goede contacten in het buitenland, kunnen betwistingen over de landsgrenzen heen aangepakt worden. In Boom is de enige deurwaarder er een van AJO.